Varmt välkommen som remittent till oss på Anna Nord Tandklinik

Anna Nord Tandklinik är en remissklinik för CBCT-röntgen.

Vi är glada över att vi kan erbjuda kraftigt förkortade väntetider vid jämförelse med många andra remissmottagare, väntetiden är upp till ca en vecka. Svaret kommer efter ca 2-3 arbetsdagar, radiologen behöver några arbetsdagar för utlåtande. Ni får CBCT på CD/DVD/USB i 3D format. Skriv gärna i remissen om ni vill ha preliminär placering av implantat på önskade platser och nervplacering i UK.

Undersökning och diagnostik​

Prislista

Vi hjälper gärna till om ni har funderingar angående implantatplanering och implantatoperationer. Kontakta gärna oss om ni har funderingar på tel. 08-711 38 00.

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)8 711 38 00

Magident