Varmt välkommen som remittent till oss på Anna Nord Tandklinik

Att välja implantatAtt välja implantat innebär att investera i ditt leende och din allmänna hälsa. Om du tycker att tandimplantatverkar vara rätt lösning för dig, tveka inte att kontakta vår tandimplantat klinik för att diskutera dina alternativ.
Kom ihåg, din muntliga hälsa är en viktig del av ditt allmänna välbefinnande. Välj bästa implantatsystem för ett varaktigt, naturligt leende. Vi på tandkliniken står redo att hjälpa dig på din resa mot ett strålande leende

Anna Nord Tandklinik är en remissklinik för implantatbehandling och CBCT:

Oftar kan ni få tid för implantatkonsultstion
inom 2-3 veckor

Vi är glada över att vi kan erbjuda kraftigt förkortade väntetider vid jämförelse med många andra remissmottagare för CBCT, väntetiden är upp till ca en vecka.

CBCT: Svaret kommer efter ca 2-3 arbetsdagar, radiologen behöver några arbetsdagar för utlåtande. Ni får CBCT på CD/DVD/USB i 3D format. Skriv gärna i remissen om ni vill ha preliminär placering av implantat på önskade platser och nervplacering i UK.

Implantatkirurgi.
Implantat i fokus

Behandling med Implantat

Behandling med implantat innebär användning av titanskruvar som stöd till krona eller bro istället för egna tänder. Detta är ett ofta förekommande tillvägagångssätt för att hantera tandförlust orsakad av karies, parodontit eller trauma. Behandlingsprocessen inkluderar en konsultation och bedömning, planering, operation och eftervård. Varje steg sköts med största professionalism för att säkra ditt välmående.
Fördelar med Implantat

Det finns många fördelar med implantat. För det första ger de en permanent lösning på att sakna tänder - de är hållbara och kan varas länge med rätt vård. Implantat ser också naturliga ut och känns precis som riktiga tänder. De förbättrar tuggfunktion, tal och övergripande munhälsa. Dessutom bidrar de till att bevara käkbenet, förhindrar att ansiktets form deformeras på grund av tandförlust.

Återhämtning efter Implantatoperation
Återhämtning efter en implantatoperation kan variera, beroende på individens allmänna hälsa och det specifika ingreppets komplexitet. Ändå är återhämtningen vanligtvis okomplicerad och hanterbar. De första dagarna efter operationen kan du känna viss obehag, vilket kan hanteras med receptbelagda smärtstillande medel. Dessutom föreslår vi att du äter mjuk mat och undviker intensiv fysisk aktivitet under denna tid. Du kommer få noggranna instruktioner om munhygien för att säkerställa en problemfri läkningsprocess.

Implantatbehandling

Vår tandklinik strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ, individanpassad vård till varje patient. Vårt engagerade team av professionella tandläkare ser till att varje steg i processen, från konsultation till eftervård, genomförs med noggrannhet och omsorg. Vi använder de senaste tekniska framstegen, tillsammans med vårt expertkunskap, för att erbjuda den allra bästa implantatvard.
Implantatkirurgi
Implantatkirurgi är ett avancerat förfarande för att ersätta saknade eller skadade tänder. Under en implantatoperation placeras ett titanimplantat i patientens käke, som efter läkning stöder den artificiella tandkronan. Den här kirurgiska processen kräver stor skicklighet och expertis, och du kan vara säker på att få den bästa möjliga vård på vår klinik.

Implantatkirurgi

Behandling med Implantat

1 kvadrant: 2250:- (ref pris 1080)
2 kvadrant: 2550:- (ref pris 1390)
3 kvadrant: 2800:- (ref pris 1705)
4 kvadrant: 2950:- (ref pris 2220)

Vi hjälper gärna till om ni har funderingar angående implantatplanering och implantatoperationer. Kontakta gärna oss om ni har funderingar på tel. 08-711 38 00.

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)8 711 38 00

Magident