Välkommen till Tandkliniken Anna Nord!

Din trygga tandläkare i Huddinge

Jag har mångaårig erfarenhet av yrket. Jag doctorerade i tre år och min doktorsavhandling gällde odontologisk geriatri. Sedan jobbade jag som en privat tandläkare sedan 2006. Jag gick många kurser och jobbar med implantat, protetik, hjälper tandvårdsrädda patienter.

Om oss

Varför vår tandklinik?

Den Senaste Tekniken och Personligt Engagemang hos Tandläkare Anna Nord i Huddinge
Välkommen till Tandläkare Anna Nord, din pålitliga och engagerade tandvårdspartner i Huddinge. Vi strävar alltid efter att erbjuda toppmodern vård med fokus på den senaste teknologin och patientens välbefinnande. Hos oss går vi aldrig på kompromiss med kvalitet och patientsäkerhet, och vi är stolta över att vara anslutna till Försäkringskassan för att underlätta för våra patienter.
Avancerad 3D-teknik för Precision och Komfort
Vi tar tandvård till nästa nivå genom att alltid använda den senaste 3D-tekniken vid skanning och behandlingar. Detta garanterar inte bara en oöverträffad precision i våra ingrepp utan också en överlägsen komfort för våra patienter. Med avancerad teknik kan vi skräddarsy våra behandlingar för varje individ, vilket leder till effektivare och skonsammare ingrepp.
Högkvalitativ Vård med Fokus på Säkerhet
Vår högsta prioritet är att leverera tandvård av högsta kvalitet samtidigt som vi säkerställer optimal patientsäkerhet. Vi investerar kontinuerligt i avancerad utrustning och fortbildning för vårt team för att hålla oss i framkant av branschens standarder. På så sätt kan du känna dig trygg med att du får den bästa möjliga vården hos oss.

Om oss

Varför vi?

Anslutna till Försäkringskassan för Ditt Bästa
Vi förstår vikten av tillgänglig tandvård och är därför stolta över att vara anslutna till Försäkringskassan. Detta innebär att du kan dra nytta av ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd när du väljer oss som din tandläkare. Vi strävar efter att göra tandvård så tillgänglig och kostnadseffektiv som möjligt för våra patienter.

Erfarenhet av Att Hantera Tandläkarskräck
Vi förstår att många människor kan känna oro inför tandläkarbesök, och det är något vi tar på största allvar. Hos Tandläkare Anna Nord har vi omfattande erfarenhet av att behandla och hjälpa patienter som är rädda. Vi tar oss extra tid för att skapa en lugn och trygg miljö, och vårt team är tränat för att bemöta patienter med empati och förståelse.
Det Viktigaste Steget: Kontakta Oss

Vi vet att det första steget mot tandläkarbesöket kan vara utmanande, men vi finns här för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Att ta hand om din munhälsa är avgörande för ditt övergripande välbefinnande, och vi är dedikerade till att stödja dig genom hela processen. Oavsett om det handlar om en regelbunden undersökning eller en mer omfattande behandling, är vi här för att ge dig den bästa tandvårdupplevelsen.
Ta Kontroll över Din Munhälsa
Din munhälsa är en viktig del av ditt allmänna välbefinnande, och vi uppmuntrar dig att ta kontroll över den genom att ta det första steget och kontakta oss. Oavsett om det har gått ett tag sedan din senaste undersökning eller om du har specifika bekymmer, är vi här för att lyssna, rådgiva och erbjuda den vård du behöver. Tandläkare Anna Nord – Din Trygga Tandläkare i Huddinge
Vi strävar efter att vara mer än bara din tandläkare – vi vill vara din partnerskap för långsiktig munhälsa. Hos Tandläkare Anna Nord i Huddinge erbjuder vi den senaste tekniken, personligt engagemang och en oöverträffad standard av vård. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med en tandläkare som sätter dig och din hälsa först.

Det viktigaste är att du tar första steget och kontaktar oss. Vi har stor erfarenhet av att behandla och hjälpa patienter som är rädda. Vi avsätter då extra tid för dig.

tel. + 46 (8) 711 38 00


Tandläkare Anna Nord - Din trygga tandläkare i Huddinge

Om oss

Kliniken öppnades 1964 i Huddinge Centrum.

Vår klinikens professionalism är din trygghetsgaranti. Vi arbetar med största möjliga kompetens och moderna utrustningen. Vi jobbar ständigt för att få bästa kvalitet av service för våra patienter.

Så många som hälften av alla upplever tandvårdsrädsla eller tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Vi har länge jobbat med att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.

Teamet

Anna Nord

Leg. Tandläkare och klinikenschef

Tandläkare Tina

Tina Bahihashem

Leg. Tandläkare

Xia Mori

Tandhygienist

Anastasiya Karol

Receptionist

Ghiyas Fadda

Leg. Tandläkare

Farkhondeh Talebi

Tandsköterska

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Johanna Rohman

Anna Nord är en mycket skicklig. Känns genuint intresserad av att hjälpa sina patienter snabbt och så smärtfritt som möjligt. Rekomnenderas varmt.

Julia Vistborg

Jag var på kliniken flera gånger och tyckte att det var väldigt bra bemötande av personal där. Tandläkaren Anna Nord är otroligt duktig! Rekommenderar denna klinik, man ser att de är seriösa och professionella!!!

Elena Orlander

Tack till den underbara tandläkaren Kseniya och sjuksköterskan Angela för deras professionalism och förståelse Rekommenderas starkt 

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

lisa li

Här känns tryggt och bekvämt samt mycket trevliga personaler. Rekommendera👍

Farkhondeh Talebi

Kan varmt rekommendera denna klinik! Trevlig personal och proffsig tandläkare som gör sitt jobb noggrant och får en att känna sig trygg.

Helene Bollner

Otroligt duktiga och snälla! Kände mig fullständigt trygg!

Shamshinur Sadykova

Professionellt,utmärkt,smärtfritt bemötande.
Rekommenderar starkt 👍👍👍

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)8 711 38 00

Magident