Upptäck våra behandlingar.

Vår huvudmålsättning är att vägleda och stödja våra patienter genom varje steg på vägen mot optimal munhälsa. Vi strävar efter att tillhandahålla skräddarsydda behandlingsalternativ som helt motsvarar deras unika behov. Genom en kontinuerlig utveckling av våra tjänster strävar vi efter att förbättra och bredda vårt behandlingsutbud för att säkerställa att vi levererar högsta möjliga kvalitet och långsiktigt positiva resultat för våra patienter.


Behandlingar

Undersökning och diagnostik

Vill du att du ska kontrollera dina tänder och undrar vad som ingår?

En tandläkarundersökning innebär kariesdiagnostik, bedömning av tandköttssjukdomar och munslemhinna, samt utvärdering av käkfunktion och befintliga proteser om dem finns.
Vår professionella tandvårdsteam erbjuder grundlig och skräddarsydd vård för att säkerställa din munhälsa. Med fokus på kvalitet och noggrannhet strävar vi efter att identifiera och behandla eventuella problem tidigt.
Boka din undersökning idag för att förebygga tandproblem och upprätthålla en strålande leende. Vi är dedikerade till att ge dig en positiv och bekväm upplevelse hos tandläkaren, så din mun kan hålla sig frisk och stark.

Behandlingar

Protetik och fyllningsterapi

Har du gamla dåliga fyllningar eller kronor?

Vår tandklinik siktar på hög kvalitet och glada patienter. Med vårt erfarna team och modern teknik ger vi fantastiska resultat. Kronor och fyllningar anpassas individuellt för varje patient med fokus på noggrannhet och utseende. Vi förstår vikten av snygga och hållbara lösningar för varje person. Genom att kombinera kunskap och omtanke prioriterar vi patienternas välmående för en smidig och tillfredsställande tandvårdsupplevelse. Hos oss får du inte bara högkvalitativ vård utan också ett leende som strålar. Upptäck skillnaden på vår klinik!

Behandlingar

Akut tandvärk

Upplever du akut tandvärk?

Vi är här för att hjälpa dig omedelbart! Vårt team av erfarna tandvårdsexperter står redo att lindra din smärta och hitta snabba lösningar för ditt obehag. Vi erbjuder akut tandvård med fokus på att ge omedelbar lättnad och professionell hjälp. Kontakta oss nu för att boka en tid och få den akuta tandvården du behöver. Vi förstår vikten av snabb och effektiv vård när tandvärken slår till. Låt oss vara din partner för att återställa ditt leende och välbefinnande.

Behandlingar

Tandhygienist

Våra toppkvalificerade tandhygienister arbetar för att hålla din mun frisk. De tar bort plack och tandsten under regelbundna rengöringar för att förebygga problem. Med precision och omtanke delar de bästa tandvårdspraxis och skräddarsydda råd för god hygien. Som expert strävar de efter att göra varje besök bekvämt och positivt. Våra tandhygienister är mer än bara proffs; de är dina dedikerade rådgivare för att säkra ett strålande leende och långsiktig munhälsa. Upptäck hur vår tandhygienister kan göra skillnad för dig.

Behandlingar

Implantat

Funderar du på implantatbehandling?

Våra experttandläkare erbjuder skräddarsydda implantatlösningar för att ersätta förlorade tänder. Med modern teknik och skonsam behandling återskapar vi ditt leende och återställer tuggförmågan. Våra implantat är hållbara och ser naturliga ut. Vi fokuserar på att göra hela processen bekymmersfri och bekväm för dig. Boka en konsultation idag för att diskutera dina behov och få en personlig plan för implantatbehandling. Återfå ditt självförtroende och njut av ett starkt och vackert leende med våra pålitliga implantatlösningar.

Läs med om fördelar med implantat:
Implantat - Tandläkare Anna Nord (magident.org)

Recensioner

Vad våra kunder tycker om oss

Johanna Lindskog

Fantastiskt bemötande från start! Är supernöjd med resultatet och kändes väldigt tryggt att opereras där. Kunde inte ha valt en bättre klinik. Går definitivt tillbaka, rekommenderas varmt 🙂

Angell. N.

Anna Nord är en av de mest omtänksamma och ansvarsfulla tandläkaren! Hon gör det omöjliga att rädda tänder som andra dömer ut! Både jag och Christer är mycket glada att har henne som vår tandläkaren! Tack Anna!

Johan Martinsson

Besökte kliniken med akut problem och har fått hjälp snabbt och lätt. Den tandläkaren Roger är trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd och rekommenderar alla

James Kukula

Jag var hos Tandläkare Anna Nord både för undersökning, rotbehandling och för att göra en bro och flera kronor. Jag blev mycket trevligt bemött, och behandlingarna var väldigt bra! 
Bro håller fortfarande efter 3 år.
Jag rekommenderar

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)8 711 38 00

Magident