Reducera dina rynkor med BOTOX

Botox är en av världens mest kända och utförda skönhetsingrepp. Det är en effektiv behandling mot rynkor och linjer i ansiktet. Botox, även kallat botulinumtoxin typ A, är en aktiv substans och ett muskelavslappnande medel. Med botox slappnar dina muskler av i området och ger dig ett mer avslappnat och fräscht utseende. Botox kan också hjälpa mot spänningshuvudvärk och tandgnissling. Hos oss får du en säker och trygg behandling med botox av en legitimerad tandläkare.

 

Med lång erfarenhet, utbildning, legitimerad personal och högkvalitativa produkter

är du garanterad en säker, trygg behandling och ett resultat som överträffar förväntningarna.

 

               Gör behandlingen ont?

Behandlingen är inte helt smärtfri. det kan sticka till men är inte särskilt smärtsam. Injektionen görs med en väldigt tunn nål och går snabbt. 

               När ser man resultat?

Resultatet kommer smygande efter ett par dagar, och kan ta upp till 14 dagar för full effekt (källa). Uppföljning ingår 2 veckor efter behandling.

 

Vanliga behandlingsområden med Botox:

    • Rynkor mellan ögonbrynen (Glabella) “Bekymmerrynka”

    • Rynka i pannan

    • Sura mungipor

    • Rynkor runt ögonen

    • Spänningshuvudvärk

    • Tandpressningar

 

               Hur länge håller en behandling?

Generellt sätt håller botox-behandlingar runt 4 till sex månader. Resultaten varierar från person till person. Det finns några faktorer som spelar in i hur länge resultaten håller.

    • Muskelstyrka: Starka muskler i ansiktet kan orsaka att kraften återkommer snabbare.

    • Mängden som används: Normalt fungerar det så att ju fler enheter som används, desto längre håller resultaten. Men om man lägger för mycket av medlet i musklerna kan de bli för tunga och man får inte den önskade kosmetiska effekten. På Dr Nina klinik i Göteborg försöker vi alltid lägga till rätt mängd för dig!

    • Individuell ämnesomsättning: Vissa människor har en snabbare ämnesomsättning, vilket leder till att den bryts ner snabbare. Om du tränar hårt flera gånger i veckan kan det göra att det går snabbare genom kroppen.

    • Regelbunda behandlingar: Om en kund väljer att följa upp med regelbunda behandlingar så kan resultaten vara längre. När man håller igång behandlingarna så kan man se resultaten hålla mer än 6 månader.

 

Vad ska man tänka på efter behandlingen ?

    • Direkt efter kan du få små röda prickar på det behandlade området som går ner efter några minuter. Du kan fortsätta dina normala aktiviteter som vanligt och återgå till jobbet, utan att någon märker.

    • Efter behandlingen är det bra att undvika att ligga ner på ett par timmar, undvika direkt sol, solarium eller extrema temperaturer på ett dygn.

    • Träning ska undvikas i 1-2 dygn. Du ska helst inte göra några ansiktsbehandlingar eller massera det behandlade området på 2 veckor.

    • För maximal hållbarhet rekommenderar vi att göra en ny behandling innan all effekt utav din föregående behandling är helt borta. Men du ska ändå ha ganska mycket rörlighet innan påfyllning.

 

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!
Innan vi startar din behandling och ger dig ett mer ungdomligt utseende, vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du tillsammans med en injektionsexpert prata om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom din behandling så att du kan känna dig trygg med hur den går till. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare som är här för att ge dig det bästa tänkbara resultatet.


Vi finns för dig när du vill få ett slätare ansikte, förfina ditt leende eller förebygga värk. Våra behandlingar går snabbt och ger dig naturliga resultat. Välkommen in till vår klinik i Huddinge centrum!