Förbättra ditt utseende med hyaluronsyra / FILLERS .

Vill du ha större läppar , mer markerad käklinje eller stramare hud? Då kan hyaluronsyra fillers vara ett lämpligt val. Du kan använda fillers oavsett ålder. Med fillers kan du uppnå en rad olika ändringar som syns direkt.


Vanliga behandlingsområden med Fillers:
• Läppar
Fillersbehandling av läpparna kan göras för att markera, framhäva, skapa symmetri, förbättra formen eller bara få lite mer volym. Ingreppet går snabbt och är relativt smärtfritt och ger ett jättefint resultat. Bedövning ges i form av salva och lidokain i sprutorna. Svullnad kan förekomma under några dagar och även blåmärken. Resultatet blir allt mer permanent för varje påfyllning.
• Kindben
Fillersbehandling av kindbenen kan göras för att markera befintliga kindben eller skapa en lyftande effekt för att få ett fräschare och yngre utseende. Ingreppet går snabbt, är relativt smärtfritt och ger ett jättefint resultat. Viss svullnad kan förekomma i någon dag och i enstaka fall blåmärke.
• Haka / Käklinje
För att markera och framhäva sin haka och käklinje kan man göra fillersbehandling med hyaluronsyra. Ingreppet går snabbt är relativt smärtfritt och ger ett jättefint resultat. Viss svullnad kan förekomma i någon dag och i enstaka fall blåmärke. Resultatet byggs sedan upp succesivt och det varierar utifrån önskat resultat hur många behandlingar som krävs. Resultatet blir allt mer permanent efter varje påfyllning.
• Nasolabialveck
De nasolabiala vecken är linjerna som går från näsan ned mot sidan av munnen. Med åldern förlora vi volym i ansiktet och vävnaden från kinderna ”kanar” framåt. Detta skapar en volym som löper från näsan ner mot mungipa och haka och det bildas en nasolabial linje då volymen trycker på framåt. Många upplever att dessa veck får dem att se trötta och lite sura ut. Linjerna kan effektivt behandlas med fillers och göra dem mindre framträdande. Resultaten är fantastiska och man ser yngre och piggare ut.
• Marionettlinjer / Mungipor
Marionettlinjer kallas de veck/fåror/rynkor som går från hörnen av läpparna ned mot hakpartiet och som ofta gör att vi kan se trötta, sura och bekymrade ut. På grund av förlorad ansiktsvolym kan mungiporna peka nedåt så att ansiktet får ett dystert eller ledset utseende. Filler används för att återge volym i området, lyfta mungiporna och vända dem till ett leende istället.
• Näsa
För att få en rakare näsprofil eller nästipp som pekar mer uppåt kan man göra fillersbehandling med hyaluronsyra. Ingreppet går snabbt är relativt smärtfritt och ger ett jättefint resultat. Viss svullnad kan förekomma i någon dag och i enstaka fall blåmärke. Resultatet blir allt mer permanent för varje påfyllning.

Att tänka på efter fillers
Direkt efter behandlingen och under de kommande dagarna behöver du tänka på följande:
• Avstå från både nikotin och alkohol under det första dygnet. Är du en mycket van kaffedrickare bör du också trappa ner eller avstå från dryck som innehåller koffein.
• Avstå från att träna hårt och att svettas på området. Låt kroppen vila till dess att svullnaden har gått ner. När kroppen blir varm ökar temperaturen, något som kan försämra resultatet. Du bör även undvika extrem kyla på området som har behandlats.
• Undvik all form av hudkräm och make up under de första 24 timmarna. Smink som puder, foundation och läppstift kan leta sig in och orsaka infektioner i det behandlade området.
• Under de första 2-3 dygnen efter din behandling bör du inte resa med flyg
• Se till att du inte har ett tandläkarbesök inom de närmaste två veckorna efter din behandling
• Undvik alla typer av peelande ansiktsbehandlingar, t.ex. microneedling och peeling, under två veckor från behandlingstillfället.
Genom att följa dessa rekommendationer kan du minska risken för infektion och ge din hud de bästa förutsättningarna för att läka ordentligt. Om rodnad eller svullnad inte avtar efter de första dygnen bör du kontakta din behandlare.


Välkommen på en kostnadsfri konsultation!
Innan vi startar din behandling och ger dig ett mer ungdomligt utseende, vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du tillsammans med en injektionsexpert prata om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom din behandling så att du kan känna dig trygg med hur den går till. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare som är här för att ge dig det bästa tänkbara resultatet.


Vi finns för dig när du vill få ett slätare ansikte, förfina ditt leende eller förebygga värk. Våra behandlingar går snabbt och ger dig naturliga resultat. Välkommen in till vår klinik i Huddinge centrum!