Discover our treatments.

Vår huvudmålsättning är att vägleda och stödja våra patienter genom varje steg på vägen mot optimal munhälsa. Vi strävar efter att tillhandahålla skräddarsydda behandlingsalternativ som helt motsvarar deras unika behov. Genom en kontinuerlig utveckling av våra tjänster strävar vi efter att förbättra och bredda vårt behandlingsutbud för att säkerställa att vi levererar högsta möjliga kvalitet och långsiktigt positiva resultat för våra patienter.


Services

Examination and diagnostics

Vill du att du ska kontrollera dina tänder och undrar vad som ingår?

En tandläkarundersökning innebär kariesdiagnostik, bedömning av tandköttssjukdomar och munslemhinna, samt utvärdering av käkfunktion och befintliga proteser om dem finns.
Vår professionella tandvårdsteam erbjuder grundlig och skräddarsydd vård för att säkerställa din munhälsa. Med fokus på kvalitet och noggrannhet strävar vi efter att identifiera och behandla eventuella problem tidigt.
Boka din undersökning idag för att förebygga tandproblem och upprätthålla en strålande leende. Vi är dedikerade till att ge dig en positiv och bekväm upplevelse hos tandläkaren, så din mun kan hålla sig frisk och stark.

Services

Prosthetics and filling therapy

Har du gamla dåliga fyllningar eller kronor?

Vår tandklinik siktar på hög kvalitet och glada patienter. Med vårt erfarna team och modern teknik ger vi fantastiska resultat. Kronor och fyllningar anpassas individuellt för varje patient med fokus på noggrannhet och utseende. Vi förstår vikten av snygga och hållbara lösningar för varje person. Genom att kombinera kunskap och omtanke prioriterar vi patienternas välmående för en smidig och tillfredsställande tandvårdsupplevelse. Hos oss får du inte bara högkvalitativ vård utan också ett leende som strålar. Upptäck skillnaden på vår klinik!

Services

Acute toothache

Upplever du akut tandvärk?

Vi är här för att hjälpa dig omedelbart! Vårt team av erfarna tandvårdsexperter står redo att lindra din smärta och hitta snabba lösningar för ditt obehag. Vi erbjuder akut tandvård med fokus på att ge omedelbar lättnad och professionell hjälp. Kontakta oss nu för att boka en tid och få den akuta tandvården du behöver. Vi förstår vikten av snabb och effektiv vård när tandvärken slår till. Låt oss vara din partner för att återställa ditt leende och välbefinnande.

Services

Dental hygienist

Våra toppkvalificerade tandhygienister arbetar för att hålla din mun frisk. De tar bort plack och tandsten under regelbundna rengöringar för att förebygga problem. Med precision och omtanke delar de bästa tandvårdspraxis och skräddarsydda råd för god hygien. Som expert strävar de efter att göra varje besök bekvämt och positivt. Våra tandhygienister är mer än bara proffs; de är dina dedikerade rådgivare för att säkra ett strålande leende och långsiktig munhälsa. Upptäck hur vår tandhygienister kan göra skillnad för dig.

Services

Implant

Funderar du på implantatbehandling?

Våra experttandläkare erbjuder skräddarsydda implantatlösningar för att ersätta förlorade tänder. Med modern teknik och skonsam behandling återskapar vi ditt leende och återställer tuggförmågan. Våra implantat är hållbara och ser naturliga ut. Vi fokuserar på att göra hela processen bekymmersfri och bekväm för dig. Boka en konsultation idag för att diskutera dina behov och få en personlig plan för implantatbehandling. Återfå ditt självförtroende och njut av ett starkt och vackert leende med våra pålitliga implantatlösningar.

Läs med om fördelar med implantat:
Implantat - Tandläkare Anna Nord (magident.org)

Reviews

What our customers think of us

Johanna Lindskog

Fantastic treatment from the beginning! Am super happy with the result and I felt very safe to have surgery there. Could not have chosen a better clinic. Definitely going back, highly recommended 🙂

Angell. N.

Anna Nord is one of the most caring and responsible dentists! She makes the impossible to save a tooth that others wouldn't! Both Christer and I are very happy to have her as our dentist! Thanks Anna!

Johan Martinsson

Visited the clinic with an acute problem and have received help quickly and easily. The dentist Roger is nice and professional. I am very happy and recommend everyone

James Kukula

I was at Tandläkare Anna Nord, both for examination, root canal treatment, to make a bridge and several crowns. I was treated very nicely, and the treatments were very good! 
Bridge still lasts after 3 years.
I recommend

Contact us

Do not hesitate to contact us!

Ring oss på det här nummret för att få hjälp omgående

+46-(0)8 711 38 00

Magident