Våra medarbetare

Anna Nord, din trygga punkt från början till slut

Hej! Mitt namn är Anna Nord och jag arbetar som tandläkare från 1996 och är doktor i odontologi. Jag är legitimerad tandläkare och har arbetat som allmäntandläkare och samtidigt som han vidareutbildade sig inom implantatkirurgi och protetik.

Jag har gjort över 20 000 protetiska konstruktioner, över hälften av dem jag planerade med med hjälp av 3D program och datorteknik.  

Jag satt ca 3 000 implantat och har gått över 50 kurser i implantatkirurgi, protetik och estetiska tandvården, har tom  utbildning Laserunderstöd tandvård.

Så många som hälften av alla upplever tandvårdsrädsla eller tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Jag har länge jobbat med att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren och har utbildning i Svenska Föreningen för Klinisk Hypnos, eller SFKH.

Det viktigaste är att du tar första steget och kontaktar oss. Jag och min team har stor erfarenhet av att behandla och hjälpa patienter som är rädda. Vi avsätter då extra tid för dig.

Ghiyas Fadda, erfaren tandläkare med specialkompetens

Jag är en tandläkare med 18 år erfarenhet av avancerade fall inom protetik, estetik och endodonti och jag har även avancerad värdighet inom kirurgi vilket gäller allt från operativt avlägsnande av tänder, apexectomi och implantat fixturinstallation.

Mina arbeten har framför allt varit inriktade på estetik och protetik. Inom dessa områden har jag stor erfarenhet av skalfasader, kronor, broar, onlay, inlay och lite om implantat. Under mina yrkesverksamma år har jag dessutom varit mycket angelägen om att uppdatera mig inom den senaste tekniken och kliniskt beprövad erfarenhet och har därför gått flertalet kurser och kompletterande utbildningar. Vidare har jag deltagit som föreläsare åt AEEDC i Dubai under the WFLD Congress gällande inlay- och onlayteknik.

Anastasiya Karol

Receptionist

Tina Banihashem

Tandläkare

Jag jobbar som tandläkare i många år och har stor erfarenhet i endodonti, protetik, kirurgi och så klart implantat. Jag jobbar mycket med tandvårdsrädda patienten och hjälper alla hitta sin väg tillbaka till frisk mun och glad leende!

Xia Mori

Dental hygienist

Vad våra kunder säger om Leg. Tandläkare Anna Nord

Vad våra kunder säger om Tandläkare Ghiyas Fadda

Hitta Till Oss

Sjödalstorget 13, 14147, Huddinge